Trhy
Jsme jednou z předních společností ve střední, jižní a jihovýchodní Evropě. Naši spotřebitelé znají naše výrobky ve více než šedesáti zemích na všech pěti kontinentech.
-
Afrika a Blízký východAfrická kuchyně se spoléhá na lokální potraviny: ovoce, obiloviny, zeleninu, mléčné a masné výrobky, zvěřinu, ryby a plody moře z oceánů, které obklopují...
čtěte více -
ArménieArménské spotřebitele si obzvláště získaly Podravka polévky a Podravka přísada do jídel. Jehněčí, lilky, majonéza, jogurt a chléb podobný lepinji (opečený...
čtěte více -
AustrálieVelká různorodost a bohatství potravin a jídel jsou v Austrálii odrazem rozdílů v zeměpisném smyslu.
čtěte více -
BěloruskoBěloruské spotřebitele si obzvláště získaly Podravka polévky a Podravka přísady do jídel.
čtěte více -
Bosna a HercegovinaPokud navštívíte Bosnu a Hercegovinu, tak zapomeňte na dietu. Nebudete moci odolat množství rozličných nabídek, které najdete v četných restauracích a...
čtěte více -
BulharskoBulharská kuchyně je velmi autentická. Můžeme v ní ale rozpoznat kulinářské vlivy jak turecké a řecké kuchyně, tak i slovanských, orientálních a středomořských...
čtěte více -
Černá HoraPlněné papriky, sarma, đuveč a pilav představují kulinářské umění Černé Hory a ovlivnily i kuchyně dalších balkánských zemí.
čtěte více -
Česká republikaČeská republika leží na území s velkým množstvím rybníků a řek, a tak není divu, že v českých kuchyních neustále roste obliba sladkovodních ryb. Připravujeme...
čtěte více -
ChorvatskoV Chorvatsku nenajdete rodinu, která by nepoužívala Podravku přísadu do jídel a dítě, které by neznalo medvídka Lina. Chorvatská kuchyně je velmi různorodá...
čtěte více -
EstonskoU estonských spotřebitelů vyhrály Podravka polévky a koření. Estonská kuchyně je originální a velmi chutná, někdy ale i trochu tučná. Je založena na jednoduchosti,...
čtěte více -
ItáliePršut, olivový olej, mozzarella, parmazán, Balsamicový olej, tiramisu, pašta, pizza... a seznam ještě dlouho nekončí!
čtěte více -
Jižní AmerikaKulinářství Jižní Ameriky je pod vlivem amerických domorodců, ale i s velkým vlivem afrických, evropských a asijských kuchyní. Přes velké množství rozlišností...
čtěte více -
KazachstánKazachstánské spotřebitele si obzvláště získaly Podravka polévky a Podravka přísady do jídel. V kuchyni Kazachstánu jsou velmi populární různé variace...
čtěte více -
KosovoKosovo je fascinující země plná překvapení a kontrastů, které vždy přitahovaly pozornost sousedních států. Proto není divu, že je i zdejší kuchyně jimi...
čtěte více -
KyrgyzstánKyrgyzští spotřebitelé si oblíbili polévky Podrava a přísadu do jídel. Kyrgyzská kuchyně se spoléhá na sezónnost surovin: v létě převládají mléčné a zeleninové...
čtěte více -
LitvaLitevská kuchyně je založena na surovinách, kterým se daří v chladném a vlhkém severském klimatu: ječmeni, bramborách, žitu, bylinkách, lesních plodech,...
čtěte více -
LotyšskoLotyšská kuchyně je ovlivněná kuchyněmi okolních zemí, ale především také německou, švédskou a ruskou. Drsné podnebí a nevalná kvalita půdy nutila Lotyše...
čtěte více -
MaďarskoPodravka se v Maďarsku stala symbolem pro univerzální přísadu do jídel. Nejcharakterističtějším pokrmem maďarské kuchyně je guláš, hustá polévka okořeněná...
čtěte více -
MakedonieV Makedonii si užijete každý den. Ochutnejte nejen gravče na tavče , ale i turli, tarator, čomlek, kačkaval, Bozu, a to jsme ještě ani nezačali. Výrobky...
čtěte více -
NěmeckoObyvatelé Bremenu říkají: "Een beten veel un een beten good." To je typické přísloví, které znamená: "Jíst hodně a jíst dobře".
čtěte více -
PolskoV polské kuchyni se odráží blízkost kultur sousedních zemí. Patrný je zde vliv v ruské, německé, rakouské, české, ale také italské a francouzské kuchyně.
čtěte více -
RakouskoTradice popíjení kávy je v Rakousku velmi silná a dlouhá, do r. 1730 měla Vídeň více než tři desítky kaváren.
čtěte více -
RumunskoNavzdory rumunskému přísloví "nejlepší ryba je vepřové" naleznete na rumunském stole také jehněčí, hovězí i ryby.
čtěte více -
SlovenskoNe tak pikantní jako maďarská, ale žhavější než česká - slovenská kuchyně je bohatá na kořeněná a lahodná jídla. Typické jsou knedlíky a pečené maso, ale...
čtěte více -
SlovinskoAutentičnost a přírodnost jsou vedle domácích zemědělských výrobků s minimálním průmyslovým podílem charakteristickými znaky slovinské kuchyně.
čtěte více -
SrbskoTradičně se ve středověkém Srbsku jedly jen dvě jídla denně a snídaně se objevila později pod vlivem západu. Podravka kuřecí polévka s těstovinou je nejprodávanějším...
čtěte více -
ŠvýcarskoNaše výrobky se na švýcarském trhu vyskytují již více než 10 let. Švýcarská kuchyně má ve světě velmi dobrou reputaci: příznivci německé, francouzské nebo...
čtěte více -
UkrajinaUkrajinská kuchyně je velmi chutná, ale v souvislosti s vysokým podílem tuků i velmi kalorická. Vedle tradičních součástí jsou rozpoznatelné také vlivy...
čtěte více -
USA a KanadaAmerická kuchyně je velmi různorodá, nemá společného jmenovatele a nemůže se přesně definovat.
čtěte více -
Velká BritánieVe Velké Británii a obzvláště v Anglii je k dostání nejlepší indické kari, japonské sushi, turecký kebab a také přehršel originálních italských a francouzských...
čtěte více