Restovaná zelenina s kuřecím masem a fetou

  • 20 min
Restovaná zelenina s kuřecím masem a fetou

Ingredience

  • 1 cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 200 g cukety
  • 100 g brokolice
  • 1 stroužek česneku
  • 1 Sůl, barevný pepř
  • 100 g sýra (feta, ricotta anebo jiný syrovátkový sýr)
  • 1-2 lžičky Podravka Natur tekutého koření
  • 200 g kuřecí maso

Příprava

  1. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší plátky nebo kostičky. Osolíme, opepříme a dozlatova opečeme na rozpálené pánvi. Poté dáme bokem do misky.
  2. Papriky a cuketu nakrájíme na tenké plátky. Brokolici rozebereme na menší kousky a povaříme ve vroucí, osolené vodě do měkka.
  3. Na rozpálené pánvi s olivovým olejem necháme zpěnit cibuli. Přidáme papriku a cuketu a restujeme za občasného míchaní, aby zelenina zůstala al dente. Přidáme brokolici, nasekaný česnek, sůl, pepř a promícháme.
  4. Před podáváním posypeme sýrem nakrájeným na kostičky a pokapeme Podravka Natur tekutým kořením.
  5. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Rada: Maso před podáváním nachvilku vraťte do pánve za zaleninou, aby se trochu prohřálo.