Lasagne z pánve

  • 50 min
Lasagne z pánve

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 200 g cibule
  • 500 g mletého masa
  • 2 čajové lžičky Podravka Natur přísady do jídel
  • 3 stroužky česneku
  • 100 ml vody
  • 1 plechovka loupaných rajčat Podravka (400 g)
  • 1 čajová lžička oregana
  • 250 g mozzarelly
  • 60 g parmezánu
  • 6 plátků lasagní
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¼ čajová lžička muškátového oříšku

Příprava

  1. V hluboké pánvi osmažíme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme maso, posypeme Podravka přísadou do jídel a smažíme dozlatova.
  2. Přidáme prolisovaný česnek, vodu, nakrájená rajčata, oregano, nakrájenou mozzarellu a parmazán, dochutíme pepřem a muškátovým oříškem.
  3. Do masové omáčky ponořímee lasagne plátky, zakryjeme a vaříme na mírném ohni po dobu 30 minut.

Servírování: Ihned podáváme se zeleným salátem.

Rada: Lasagne plátky můžete rozbít, než je vložíte do masové omáčky, nebo můžete použít široké vaječné nudle.