![Zeleninové rizoto](https://podravkaiovariations.azureedge.net/3aeed816-631f-11eb-b0e3-0242ac120034/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
Rýži propláchneme a lehce osmažíme na olivovém oleji. Zalijeme vodou a přidáme Podravka Natur přísadu a promícháme. Vaříme zakryté na mírném ohni, dokud nebude uvařená (asi 20 minut). Na zbývajícím olivovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme mraženou zeleninu, prolisovaný česnek a na mírném ohni restujeme asi 10 - 15 minut. Dušenou zeleninu přidáme k uvařené rýži, posypeme kurkumou, opepříme a lehce promícháme.
Servírování: Podáváme jako přílohu k pečenému masu se salátkem.
Rada: Rýži smažte, dokud nebude sklovitá, protože to rizotu dodá aroma a zabrání tomu, aby byla rýže kašovitá.