Kuřecí s kozím sýrem

Kuřecí řízky plněné kozím sýrem podávejte s grilovanou zeleninou a žampiony.

  • 50 min
Kuřecí s kozím sýrem

Ingredience

  • 50 g kozího sýru chèvre
  • 1 jarní cibulka
  • 1 – 2 lžíce medu
  • 2 červené papriky
  • 2 zelené papriky
  • 300 g žampionů
  • 1 lžíce Podravka Natur grill classic
  • 4 lžíce hořčice
  • 600 g kuřecích prsou bez kosti

Příprava

  1. Kuřecí prsa nakrájejte na řízky a zlehka naklepejte. Smíchejte kozí sýr s najemno nakrájenou zelenou částí jarní cibulky. Na každý řízek rozetřete 1 nebo 2 lžičky sýrové směsi. Řízek přeložte napůl a zajistěte párátkem.
  2. Přeložené řízky potřete trochou medu, posypte kořenící směsi Podravka Natur grill classic a vložte na rozpálený gril.
  3. Grilujte 5 až 7 minut z každé strany.
  4. Papriky zbavte semínek a nakrájejte na větší kusy. Žampiony překrojte. Papriky, žampiony a bílé části jarní cibulky grilujte, dokud nebude zelenina hotová.

Servírování: Plněné kuřecí prsa podávejte s hořčicí a grilovanou zeleninou.

Rada: Můžete použít také nastrouhaný zralý kozí sýr. Před použitím nezapomeňte med rozehřát.