Pražman zlatý s bílou omáčkou, olivami a kapary
- Recept od coolinarika.com -Jemné ryby, jako například pražmy, by měly být přelity jen lehkou smetanovou omáčkou, ozdobeny olivami a kapary a podávány s vařenými bramborami.

Příprava
Filety pražmanu zlatého posypejte Podravka Natur přísadou do jídel a nechte asi 30 minut odpočinout. Ve velké pánvi zahřejte olivový olej, přidejte filety pražmanu zlatého kůží dolů a restujte asi 5 minut. Přidejte nakrájené olivy a kapary a pokračujte v restování další minutu. Přidejte smetanu (případně jen polovinu) a přiveďte k varu. Opatrně otočte filety na druhou stranu. Přidejte sůl a pepř podle chuti. V případě potřeby můžete přidat trochu vody na zředění omáčky. Vařte další 2 - 3 minuty.
Servírování: Hotové filety podávejte s vařenými bramborami posypanými petrželkou.
Rada: Těsně před restováním filet nalijte do pánve trochu bílého vína. Tím zajistíte lepší chuť.