Ragú z cizrny a mangoldu
- Recept od coolinarika.com -Ragú z cizrny a mangoldu podávejte teplé a s opečeným chlebem.
![Ragú z cizrny a mangoldu](https://podravkaiovariations.azureedge.net/7f42ea46-6385-11eb-94f6-0242ac120013/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
Na olivovém oleji orestujeme cibuli, přidáme nadrobno nasekaný česnek a nakrájená rajčata. Přidáme lžíci Podravka přísady, cukr a nasekanou chilli papričku. Dusíme cca 5 - 10 minut za občasného podlévání vodou. Přidáme uvařenou cizrnu a přilijeme asi 700 ml vody. Přivedme k varu a přidáme nakrájený mangold. Vaříme dalších 5 - 10 minut. Osolíme a opepříme podle chuti. Ragú podáváme teplé s opečeným chlebem.
Rada: Stejný recept můžete použít k přípravě fazolového ragú.