![Grilovaná kuřecí křídla](https://piovariations.cdn.podravka.net/db0005fc-63b3-11eb-a1a5-0242ac120046/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
Kuře lehce osolte a dejte do mísy. Přidejte čerstvě mletý černý pepř, rozmarýn, med, papriku a olej. Vše dobře promíchejte a nechte v marinádě alespoň 30 minut. Maso grilujte ze všech stran. Když je hotové, dejte ho do nádoby a pokapejte tekutým kořením Podravka Umami.
Servírování: Nechte chvíli odstát a podávejte s pečenými bramborami a salátem.
Rada: Kuře můžete upéct i na mřížce v troubě vyhřáté na 200 °C. Pod gril postavte nádobu, do které odteče šťáva z pečení.