Kuřecí maso s restovanými houbami
- Recept od coolinarika.com -Kada se najčešća mesna namirnica i najpoznatija gljiva spoje s maslinovim uljem, prošekom i Vegetom Natur tekućim dodatkom, pohvaliti se možemo savršenom piletinom s pirjanim šampinjonima.
![Kuřecí maso s restovanými houbami](https://podravkaiovariations.azureedge.net/da75cd60-63b3-11eb-bcf7-0242ac120041/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi s rozpáleným olivovým olejem na vysoké teplotě dozlatova ze všech stran. Přidáme nakrájené houby a restujeme společně dalších 5 minut. Dochutíme tymiánem, přidáme rozdrcený česnek a dezertní víno. Společně vše povaříme a na závěr pokapeme Podravka Natur tekutým kořením.
Servírování: Jelo poslužite s prilogom po želji ili samo sa salatom.
Rada: Servírujte s libovolnou přílohou nebo salátem.