Kuřecí maso s restovanými houbami

Kada se najčešća mesna namirnica i najpoznatija gljiva spoje s maslinovim uljem, prošekom i Vegetom Natur tekućim dodatkom, pohvaliti se možemo savršenom piletinom s pirjanim šampinjonima.

  • 15 min
Kuřecí maso s restovanými houbami

Ingredience

  • 400 g kuřecích prs
  • 1 Sůl, pepř
  • 400 g čerstvých hub
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 Tymián
  • 1 stroužek česneku
  • 30 ml dezertního vína (např. Sherry)
  • 1-2 lžičky Podravka Natur tekutého koření

Příprava

  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi s rozpáleným olivovým olejem na vysoké teplotě dozlatova ze všech stran.
  2. Přidáme nakrájené houby a restujeme společně dalších 5 minut.
  3. Dochutíme tymiánem, přidáme rozdrcený česnek a dezertní víno.
  4. Společně vše povaříme a na závěr pokapeme Podravka Natur tekutým kořením.

Servírování: Jelo poslužite s prilogom po želji ili samo sa salatom.

Rada: Servírujte s libovolnou přílohou nebo salátem.