Teplý zeleninový salát
- Recept od coolinarika.com -Salát z grilované zeleniny? Proč ne? Zakryjte grilovanou zeleninu a nechte ji vychladnout a změknout. Nechte prohloubit její chuť. Potom přidejte kořenící směs Podravka Natura na rajčata a mozzarellu a podávejte.

Příprava
Papriky očistěte a nakrájejte na větší kousky. Hlavičky žampionů překrojte na polovinu. Nožičkám ořežte oba konce a nakonec nakrájejte cuketu. Nakrájejte jarní cibulky, očistěte fenykl. Stonky nařežte na klínky. Zeleninu orestujte na sucho v grilovací pánvi. Poté zeleninu z pánve vytáhněte a nechte trochu vychladnout. Grilovanou zeleninu nakrájejte na menší kousky a dejte do velké mísy, přidejte mletý česnek, petrželku a lístky koriandru, osušené plněné olivy a kostičky sýru feta. Směs posypejte kořenící směsí, zakápněte olivovým olejem a dobře promíchejte. Vše poté přikryjte a nechte odpočinout asi 5 až 10 minut a podávejte. Podle churi a přidejte sůl a pepř. Pokrm nechte zakrytý až do okamžiku servírování, aby byly zachovány všechny chutě.
Rada: Do promíchané grilované zeleniny můžete přidat trochu zakysané smetany. Tím vytvoříte bohatší, smetanovou chuť.