Příprava
Nakrájeného tuňáka dejte na dvě lžíce dobře rozehřátého oleje. Krátce smažte ze všech stran (občas promíchejte), aby ryba zhnědla a zůstala uprostřed růžová. Tuňáka vyjměte, lehce osolte, posypte čerstvě mletým černým pepřem a zalijte kuchyňským olejem. Přidejte zázvor, prolisovaný česnek, tymián, tekuté koření Podravka Umami a nasekané chilli. Dejte stranou a na stejné pánvi připravte zeleninu. Na 2 lžíce olivového oleje dejte na kostičky nakrájenou papriku. Krátce orestujte a poté přidejte rajčata nakrájená na poloviny. Na servírovací talíř dejte rukolu, restovanou zeleninu, tuňáka spolu s olejem a kořením. Do salátu přidejte nakrájená vejce a vše zakápněte tekutým kořením Podravka Umami.
Servírování: Ihned podávejte jako samostatný pokrm s opečenými plátky chleba.
Rada: Tuňáka orestujte krátce na vysokou teplotu, aby zůstal šťavnatý.