Caponata alla Podravka
- Recept od coolinarika.com -Těstoviny s kozím sýrem a baklažánem ochucené Podravka přísadou a oreganem vám svou středomořskou chutí vám připomenou moře a chuť léta.
![Caponata alla Podravka](https://podravkaiovariations.azureedge.net/27e0d63e-631f-11eb-b885-0242ac12004d/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na rozehřátém olivovém oleji orestujte vypocený a na kostky nakrájený baklažán. Za stáleho míchání přidejte utřený česnek, rajčata, Podravka přísadu, oregano a krátce povařte. Přidejte uvařené těstoviny a duste na mírném ohni dokud se nespojí s omáčkou. Nakonec lehce vmíchejte nakrájenou ricottu.
Servírování: Podávejte teplé.
Rada: Nakonec můžete těstoviny posypat nasekanou bazalku nebo petrželovou nať.