Příprava
V malé misce smícháme česnekovou, cibulovou i zeleninovou pastu, tamari nebo sójovou omáčku, sirup, sezamový olej, arašídové máslo, chilli, šťávu z ½ limetky a přidáme asi tak 15 lžic horké vody. Pořádně promícháme metličkou. Nudle uvaříme dle návodu ideálně ne zcela doměkka. Dojdou později v omáčce. Na pánvi rozpálíme olej a přidáme na nudličky pokrájené tofu. Opečeme dokřupava. Můžeme přidat i hrst nasekaných kešu oříšků. Následně přidáme mraženou zeleninu a necháme odpařit přebytečnou vodu. Zeleninu orestujeme, vypneme plotnu a přidáme uvařené nudle, omáčku. V případě potřeby přidáme ještě trošku horké vody (ideálně té, ve které se vařily nudle). Vše promícháme, dochutíme limetkovou šťávou podle chuti a přidáme čerstvé bylinky, nadrobno nakrájenou jarní cibulku a sezamová semínka.