Krevety s citronem a česnekem
- Recept od coolinarika.com -A one pan lunch recommendation is this fantastic lemon garlic shrimp. All you need to do is add all the ingredients to a hot pan in the right order, and serve with linguine or other long pasta.

Příprava
Ve velké pánvi rozpusťte 1 lžíci másla a olivového oleje. Přidejte krevety, na tenké plátky nakrájené plátky citronu, česnekovou pastu a chilli (pokud používáte) a dochuťte solí a mletým černým pepřem. Za občasného míchání dusíme, dokud krevety nezrůžoví. Sundejte je z plotny a vmíchejte zbylé máslo, citronovou šťávu, bílé víno a petrželku. Podávejte s vařenými špagetami nebo linguini.
Servírování: Serve with cooked spaghetti or linguine.
Rada: Pro trochu více omáčky přidejte 200 ml nakrájených rajčat nebo podlijte vodou, ve které jste vařili těstoviny