Luxus z Jadranu

Směs zeleniny s okurkou a fazolí je ideální kombinací pro milovníky pikantních chutí. Perfektní oběd nejen pro letní dny.

  • 15 min
  • 4 osoby
Luxus z Jadranu

Ingredience

  • 2 čerstvé okurky
  • 100 g mladé cibulky
  • 1 konzerva červených fazolí
  • 100 g cherry rajčátek
  • 2 konzervy EVA sardinek v rostlinném oleji s feferonkou (2x115g)
  • 1 - 2 lžičky jablečného octa
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • sůl, koření
  • 120 g rukoly nebo řeřichy

Příprava

  1. Okurky oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  2. Cibulku nakrájíme najemno, přidáme fazole, nakrájené cherry rajčátka a sardinky.
  3. Jemně promícháme a polejeme připraveným dressingem z jablečného octu a olivového oleje. Ochutíme solí a kořením.

Servírování: Na talíři dozdobíme rukolou nebo řeřichou a podáváme.

Malé tajemství: Místo rukoly můžeme použít jakýkoliv sezónní salát.

Výživové údaje

Energetická hodnota 352 kcal / 1.471 kJ
Na 100 g produktu Zdroj: Podravka d. d.