Caponata alla Podravka
- Recept od coolinarika.com -Těstoviny s kozím sýrem a baklažánem ochucené Podravka přísadou a oreganem vám svou středomořskou chutí vám připomenou moře a chuť léta.

Příprava
- Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
- Na rozehřátém olivovém oleji orestujte vypocený a na kostky nakrájený baklažán.
- Za stáleho míchání přidejte utřený česnek, rajčata, Podravka přísadu, oregano a krátce povařte.
- Přidejte uvařené těstoviny a duste na mírném ohni dokud se nespojí s omáčkou.
- Nakonec lehce vmíchejte nakrájenou ricottu.
Servírování: Podávejte teplé.
Rada: Nakonec můžete těstoviny posypat nasekanou bazalku nebo petrželovou nať.
Výživové údaje
Energetická hodnota | 302 kcal / 1.262 kJ |
---|---|
Na 100 g produktu | Zdroj: Podravka d. d. |