Caponata alla Podravka

Těstoviny s kozím sýrem a baklažánem ochucené Podravka přísadou a oreganem vám svou středomořskou chutí vám připomenou moře a chuť léta.

  • 20 min
Caponata alla Podravka

Ingredience

  • 350 g těstovin fusilli Podravka
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 baklažán
  • 1 stroužek česneku
  • 1 plechovka rajčata loupaná celá Podravka
  • 1 lžíce Podravka přísady do jídel
  • 1/2 lžičky oregana
  • 200 g ricotty (čerstvý sýr)

Příprava

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
  2. Na rozehřátém olivovém oleji orestujte vypocený a na kostky nakrájený baklažán.
  3. Za stáleho míchání přidejte utřený česnek, rajčata, Podravka přísadu, oregano a krátce povařte.
  4. Přidejte uvařené těstoviny a duste na mírném ohni dokud se nespojí s omáčkou.
  5. Nakonec lehce vmíchejte nakrájenou ricottu.

Servírování: Podávejte teplé.

Rada: Nakonec můžete těstoviny posypat nasekanou bazalku nebo petrželovou nať.