Italské těstoviny se zeleninou

Těstovina se zeleninou je ideální kombinace lehkého předkrmu nebo přílohy k jídlu z masa. Vyzkoušejte mraženou zeleninovou směs a za okamžik připravíte toto chutné jídlo!

  • 25 min
Italské těstoviny se zeleninou

Ingredience

  • 1 stroužek česneku
  • 1 balení mražené zeleninové směsi
  • 1 lžička Podravky s bylinkami
  • pepř
  • 1 lžíce nasekaných kaparů
  • 100-200 ml smetany na vaření
  • sůl
  • 300 g těstoviny Lagris
  • 3 lžíce olivového oleje

Na servírování

  • 30 g nastrouhaného parmezánu

Příprava

  1. Na zahřátý olivový olej dejte prolisovaný česnek, potom mraženou zeleninu a zakryté poduste na mírném ohni asi 10 minut.
  2. K zelenině přidejte Podravku s bylinkami, pepř, nasekané kapary, smetanu a podle potřeby posolte.
  3. Těstoviny uvařte podle návodu, sceďte, přidejte k připravené zelenině a krátce povařte.

Servírování: Posypejte parmezánem a podávejte teplé.

Rada: Nahraďte mraženou zeleninu čerstvou a získaté zdravé a lahodné jídlo.