![Tomatová omáčka s bazalkou a sušenou šunkou](https://podravkaiovariations.azureedge.net/7eb4c608-e9f9-11eb-a6b4-56ac4ec95b0c/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
Na suché pánvi opečeme na kostičky nakrájenou sušenou šunku. Poté ji vyjmeme a na vysmaženém tuku orestujeme cibulku a česnek nakrájené nadrobno. Opečeme do zlatova a zalijeme drcenými rajčaty Podravka. Přidáme nasekanou bazalku. Semolinové těstoviny Podravka uvaříme v osolené vodě na skus a smícháme s omáčkou. Hotové těstoviny ozdobíme bazalkou a vypečenou šunkou. Můžeme dochutit citronovou šťávou a sýrem dle chuti (například parmezánem nebo mozzarellou).