Plněná rajčata ala Podravka
- Recept od coolinarika.com -Jedinečná rybí náplň v červeném objetí rajčat.

Příprava
Rajčata omyjte, odkrojte horní část a lžící vydlabejte. Posypejte je Podravka Natur přísadou do jídel, otočte a nechte okapat. Rybí filety uvařte ve slané vodě, potom sceďte, nechte vychladnout a nakrájejte na malé kousky. Dejte do mísy, přidejte jemný Ajvar, nadrobno nakrájený česnek, olivový olej, petrželku a pepř. Vše lehce promíchejte a naplňte rajčata.
Servírování: Můžete podávat s opečenou bagetkou i jen tak samostatně.
Rada: Místo vaření můžete čerstvou rybu posypat Podravka Natur přísadou do jídel, pokapat citrónovou šťávou, potřít olivovým olejem a péci v troubě vyhřáté na 80 - 100 °C 8 - 10 minut.