Plněná rajčata ala Podravka

Jedinečná rybí náplň v červeném objetí rajčat.

  • 30 min
Plněná rajčata ala Podravka

Ingredience

  • 6 větších rajčat
  • 1 lžička Podravka Natur přísada do jídel
  • 300 g čerstvé ryby (např. okouna)
  • 4 lžíce Ajvaru jemného Podravka
  • 2 stroužky česneku
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 1 citrón
  • dle chuti sůl, pepř

Příprava

  1. Rajčata omyjte, odkrojte horní část a lžící vydlabejte. Posypejte je Podravka Natur přísadou do jídel, otočte a nechte okapat.
  2. Rybí filety uvařte ve slané vodě, potom sceďte, nechte vychladnout a nakrájejte na malé kousky.
  3. Dejte do mísy, přidejte jemný Ajvar, nadrobno nakrájený česnek, olivový olej, petrželku a pepř. Vše lehce promíchejte a naplňte rajčata.

Servírování: Můžete podávat s opečenou bagetkou i jen tak samostatně.

Rada: Místo vaření můžete čerstvou rybu posypat Podravka Natur přísadou do jídel, pokapat citrónovou šťávou, potřít olivovým olejem a péci v troubě vyhřáté na 80 - 100 °C 8 - 10 minut.