Singapurská pikantní omeleta
- Recept od coolinarika.com -Kuchyně zemí jihovýchodní Asie jsou ovlivněny kromě horkého a vlhkého klimatu, tropickým ovocem a zeleninou, mořskými plody a rýží, ale také čínskou, indickou a v menší míře i evropskou kuchyní. Ochutnejte typické singapurské aromatické jídlo.
Příprava
Vejce osolte, opepřete, přidejte Podravka přísadu do jídel Chilli a vše dobře promíchejte. Na zahřátém oleji krátce orestujte na kolečka nakrájenou cibuli, nasekanou chilli papričku a prolisovaný česnek. Přidejte vejce, koriandr a opečte dozlatova. Omeletu lehce obraťte a ještě krátce opečte. Pečenou omeletu nakrájejte na menší trojúhelníky.
Servírování: Podávejte ihned se sezónním salátem.
Rada: Omeletu můžete péci také na másle.