Maďarský kuřecí paprikáš
- Recept od coolinarika.com -Pokud máte rádi maso v kombinaci s ostrým kořením, určitě si zamilujete maďarskou kuchyni. Pálivé papriky, ať už čerstvé nebo sušené, jsou typické pro většinu maďarských jídel.
![Maďarský kuřecí paprikáš](https://podravkaiovariations.azureedge.net/1358812c-6404-11eb-aa09-0242ac120015/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Příprava
V pánvi zahřejte olej a smažte kuře ze všech stran, dokud nezezlátne. Přidejte najemno nakrájenou cibuli a kapii nakrájenou na tenké proužky. Restujte dalších pár minut. Přidejte najemno nakrájené pálivé papriky a chilli papričky, mletou papriku a lžíci Podravka přísady do jídel. Dobře promíchejte, zalijte vodou, přikryjte pokličkou a vařte, dokud kuře nezměkne.
Servírování: Odstavte z plotny, vmíchejte zakysanou smetanu a podávejte s těstovinami (nudle nebo tagliatelle).
Rada: Pokud nemáte rádi ostrá jídla, odstraňte z chilli papriček semínka.