Krevetový salát

Pusťte k sobě trochu exotické kuchyně a vyzkoušejte náš krevetový salát s avokádem, koriandrem a chilli, ochucený přísadou do jídel Podravkou Natur. Když přidáte opečenou bagetku, můžete jej podávat jako hlavní chod.

  • 15 min
Krevetový salát

Ingredience

  • 500 g větších čerstvých krevet
  • 300 g rajčat
  • 1 avokádo
  • 1 cibule
  • 1 lžička Podravka Natur přísady do jídel
  • čerstvý koriandr
  • 1 limetka
  • 1 stroužek česneku
  • chilli koření
  • sůl, pepř

Příprava

  1. Krevety oloupeme, opláchneme a na olivovém oleji osmažíme dorůžova (cca 5 min) spolu s pokrájeným česnekem. Poté je necháme vychladnout.
  2. Avokádo, rajčata, cibuli a koriandr si nakrájíme na menší kousky.
  3. Vše spolu smícháme v misce a přidáme i krevety.
  4. Salát zakápneme olivovým olejem, přidáme přísadu do jídel Podravku Natur a ostatní koření dle chuti, trochu šťávy z limetky a promícháme.

Rada: Můžeme podávat jako předkrm, i jako hlavní chod s opečenou bagetkou.