Vepřové medailónky na grilu
- Recept od coolinarika.com -Vepřové medailónky jsou jídlem pro opravdové chlapy. Rozpuštěné máslo jim však dodává na jemnosti a lahodnosti. Protože je vepřové maso poměrně těžké, je tento pokrm vhodný spíše do chladných dnů.

Příprava
Máslo vymícháme mixérem do pěny. Přidáme Podravka Natur přísadu do jídel, rozmačkaný česnek, petrželovou nať a Ajvar. Vše dobře promícháme, přikryjeme hliníkovou fólií a necháme odstát na teplém místě jednu hodinu. Vepřové maso nakrájíme na medailonky a posypeme Podravka Natur přísadou do jídel. Rozehřátou mřížku grilu potřeme olejem a položíme na ni připravené medailónky. Medailónky pečeme z každé strany přibližně 5 - 6 minut.
Servírování: Upečené medailónky ozdobíme stroužkem másla s Ajvarem a podáváme se zeleninovým salátem.
Rada: Aby bylo maso na grilu opravdu měkké, je dobré ho den předem lehce namarinovat a nechat odležet v lednici.