Jednohubky z masových koulí s ananasem

Předkrm, jednohubka či rychlovka pro nečekanou návštěvu. Masové koule s ananasem ochucené barbecue omáčkou jsou prostě dobrota.

  • 30 min
  • 4 osoby
Jednohubky z masových koulí s ananasem

Ingredience

  • 300 g ananasu z konzervy
  • 100 ml barbecue omáčky
  • 500 g mletého masa
  • Podravka přísada Natur
  • pepř
  • bylinky na ozdobení

Příprava

  1. Ananas nasekáme na drobné kousky a smícháme ho s barbecue omáčkou.
  2. Maso ochutíme Podravkou Natur, opepříme a vytvarujeme z něj koule o průměru cca 3-4 cm.
  3. Jednotlivé koule pěkně obalíme v omáčce, vyskládáme na pekáč s pečícím papírem a pečeme 15 minut na 180°C.
  4. Do koulí zapíchneme špejle, můžeme ozdobit nasekanými bylinkami.

Servírování: Podáváme jako jednohubky či předkrm.