Rolky z roštěnky se zeleninou
- Recept od coolinarika.com -"Drapněte" první zeleninu, kterou uvidíte, zarolujte ji do plátku roštěnky a vychutnejte si chuť a vůni skvělého jídla.
 
                    Příprava
- Mrkev očistíme a nakrájíme na dlouhé proužky. Fazolky dobře očistíme. 
- Nakrájenou mrkev a fazolky krátce blanšírujeme ve vroucí osolené vodě. Zcedíme a necháme vychladnout. 
- Hovězí roštěnou nakrájíme na užší a delší plátky a posypeme je kořenící směsí Podravka Natur grill classic. 
- Na jednotlivé plátky položíme mrkev, fazolky a na nudličky nakrájenou a očištěmou papriku. 
- Plátky srolujeme, zpevníme párátkem, aby se nerozpadly a obalíme v hladké mouce. 
- Na grilovací pánev nalijeme olej a dobře jej zahřejeme. Připravené rolky grilujeme ze všech stran. Když jsou rolky růžové, podlijeme je červeným vínem a ješte chvíli grilujeme. 
- Hotové rolky vložíme do mísy s víkem, přelijeme je výpekem, zakryjeme a necháme 5 - 10 minut odpočinout. 
Servírování: Podáváme s pikantním Ajvarem, pečenými nebo vařenými bramborami a se salátem podle vaší chuti.
Rada: Můžete přidat libovolnou zeleninu nebo úplně nahradit divokým chřestem.