Naan s cizrnovým chutney
- Recept od coolinarika.com -Indický chléb s kmínem a jogurtem skvěle doplňuje chutney z cizrny a čerstvé lístky koriandru.
 
                    Příprava
- Mouku smícháme s droždím, solí a kmínem. Přidáme olivový olej, vejce, jogurt a vymísíme v hladké těsto. 
- Pokud se těsto lepí, přidáme ještě trochu mouky. Těsto přikryjeme utěrkou a necháme asi 20 minut kynout. Poté těsto rozdělíme na 8 - 10 dílů a vytvarujeme do kuličky a necháme dalších 20 minut kynout. 
- Těsto rozválíme válečkem nebo jen pomocí rukou na kruhovou placku o síle 0,5 - 1 cm. Pečeme na suché pánvi nebo plotně cca 2 - 3 minuty z každé strany dozlatova. 
- Upečený naan uchováme v teple. 
- Uvařenou cizrnu vložíme do větší mísy, přidáme nakrájenou chilli papričku (pokud nemáme rádi přiliš ostrou chuť, odstraníme semínka), zázvor, citrónovou šťávu, kmín, kari, sůl a olivový olej. 
- Pomocí tyčového mixéru rozmícháme v hladkou hmotu (chutney). 
Servírování: Chutney podávejte s teplým chleba naan.
Rada: Do chutney můžete přidat lístky červého koriadru podle chuti.