Lehký tuňákový salát

Tento velmi jednoduchý a lehký tuňákový salát bude na Vašem stole neodolatelný.

  • 15 min
  • 2 osoby
Lehký tuňákový salát

Ingredience

  • 2 plechovky tuňáka EVA
  • 1 čerstvé rajče
  • 100 g čerstvé okurky
  • 1 červená paprika
  • 50 g červené cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce balzamika
  • sůl
  • barevné koření
  • 1 lžíce nasekané bazalky

Příprava

  1. Plechovky tuňáka otevřeme, scedíme a dáme do misky.
  2. Přidáme na kostky nakrájené rajče, očištěnou a na kostky nakrájenou okurku, papriku, najemno nakrájenou cibuli, olivový olej, balzamiko, lehce osolíme a okořeníme.
  3. Všechno dobře promícháme a dáme do ledničky, dokud nebudeme podávat.

Servírování: Salát podáváme posypaný bazalkou.

Rada: Salát můžeme obohatit sterilizovanou fazolí.