Houbový guláš
- Recept od coolinarika.com -Gulášová varianta nejen pro vegetariány. Houbový guláš skvěle dotáhne příjemná chuť zeleninového bujónu Podravka.

Příprava
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme očištěné, na větší kousky nakrájené houby. Restujeme dozlatova cca 10 minut. Přidáme nasekaný česnek a krátce orestujeme. Přidáme koření, promícháme a ihned zalijeme vodou. Přidáme kostky zeleninového bujónu. Dusíme dalších cca 10 minut, zaprášíme hladkou moukou, promícháme a ještě 10 minut povaříme. Osolíme dle chuti. Ozdobíme nakrájenou jarní cibulkou.
Servírování: Podáváme s pečivem, noky nebo knedlíky.
Rada: Guláš na talíři můžeme ozdobit lžící zakysané smetany.