
Vypěstujte si papriky pro svüj Ajvar!

Tajemstvím dobrého Ajvaru jsou kvalitní papriky. Zasaďte je a zjistěte, proč je Ajvar Podravka tak jedinečný.
Co stojí za neodolatelnou chutí Podravka Ajvaru?
Podravka a Slavonka. Dvě odrůdy paprik, které byly speciálně vyšlechtěny na základě desetiletého výzkumu. Obě se můžou jako jediné chorvatské papriky pyšnit zápisem v registru Evropské unie.
Jak je zpracováváme?
Všechny papriky zpracováváme do 3 hodin od sklizně. Tím je zajištěna nejvyšší kvalita Ajvaru a všechny nutriční hodnoty zůstanou netknuté.

Během března zasaďte semínka papriky do kvalitní zeminy a uchovávejte při teplotě 25-27 °C.

V dubnu přesaďte vyklíčené rostlinky do větších květináčů a stále uchovávejte při teplotě 25-27 °C.
V květnu přesaďte rostlinky ven.

V průběhu srpna, září a října sklízejte plody své práce.

