Ajvar banner

Vypěstujte si papriky pro svüj Ajvar!

Ajvar header

Tajemstvím dobrého Ajvaru jsou kvalitní papriky. Zasaďte je a zjistěte, proč je Ajvar Podravka tak jedinečný.

Co stojí za neodolatelnou chutí Podravka Ajvaru?

Podravka a Slavonka. Dvě odrůdy paprik, které byly speciálně vyšlechtěny na základě desetiletého výzkumu. Obě se můžou jako jediné chorvatské papriky pyšnit zápisem v registru Evropské unie.

Jak je zpracováváme?

Všechny papriky zpracováváme do 3 hodin od sklizně. Tím je zajištěna nejvyšší kvalita Ajvaru a všechny nutriční hodnoty zůstanou netknuté.

Ajvar table

Během března zasaďte semínka papriky do kvalitní zeminy a uchovávejte při teplotě 25-27 °C.

Ajvar step

V dubnu přesaďte vyklíčené rostlinky do větších květináčů a stále uchovávejte při teplotě 25-27 °C.

V květnu přesaďte rostlinky ven.

Ajvar step

V průběhu srpna, září a října sklízejte plody své práce.

Ajvar step
Ajvar house