Příprava
Do výpeku přidáme Podravka Natur tekuté koření, olivový olej, whisky, vytvoříme omáčku a lehce povaříme. Poté teplotu snížíme na 170 °C a pečeme dalších 15 minut. Když je maso upečené, necháme ho odležet alespoň 5 minut a poté ho nakrájíme šikmo na čtyři kousky. Omáčku nalijeme na maso a podáváme s bramborovou kaší, posypanou nasekanou pažitkou. Na prkno rozložíme plátky pancetty těsně vedle sebe a navrch položíme svíčkovou. Zabalíme ji a upevníme kuchyňským provázkem. Maso omyjeme, odstraníme veškeré blány a tuk a osolíme. Položíme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C přibližně 10 minut.
Rada: Namísto whisky můžete použít cognac, brandy, anebo jinou ochucenou lihovinu.