Vepřová kotleta s kuskusem
- Recept od coolinarika.com -Pripremite odreske na kus-kusu i pohvalite se ukućanima kulinarskim umijećem, jer priprema je brza i jednostavna, a dojam za čistu peticu.

Příprava
Kuskus nasypeme do misky, zalijeme 250 ml osolené, vroucí vody a necháme 5 minut odstát. Poté přidáme olivový olej a lehce promícháme vidličkou. Na omáčku smícháme Podravka Natur tekuté koření s olivovým olejem, sherry, tymiánem a nahrubo namletým černým pepřem. Kotlety lehce posolíme a osmažíme v nepřilnavé pánvi 3 minuty z obou stran (pokud máme kotlety s kostí, tak déle dle potřeby). Kuskus naservírujeme na talíř, položíme na něj kotletu, pokapeme připravenou omáčkou a podáváme. Můžeme nazdobit nasekanou jarní cibulkou.
Servírování: Na tanjur za posluživanje stavite kuhani kus-kus, na njega narezani odrezak, prelijte pripremljenim umakom i poslužite.
Rada: Kotletu místo naklepání natenko nařežte, kotleta bude tím pádem šťavnatější po usmažení.