Vepřové kotlety s pečenými fazolemi

Jednoduchý recept na sytější oběd běhen chladných dnů... Přípravu jídla urychlíte, když použijete vařené fazole Podravka.

  • 50 min
Vepřové kotlety s pečenými fazolemi

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce oleje

Na přílohu

  • 3 lžíce oleje
  • 2 cibule
  • 1 plechovka hnědých fazolí Podravka
  • 2 lžičky Podravky

Příprava

  1. Vepřové kotlety lehce naklepeme, posolíme, okořeníme a potom je na horkém oleji z obou stran opečeme do zaltova.
  2. Fazole scedíme a propláchneme pod proudem vody. Nakrájenou cibuli opečeme na oleji, přidáme scezené fazole, Podravku a v zapékací míse zapečeme.

Servírování: Jídlo můžete podávat s opečenými bagetkami nebo čerstvým pečivem.

Rada: Pečené fazole můžete posypat červenou mletou paprikou a petrželkou.