Jarní ředkvičková pomazánka

Ředkvička je plná důležitých vitamínů a minerálů. Sama o sobě má výraznější chuť, proto ji stačí dochutit jen pažitkou a trochou Podravka Natur přísady do jídel.

  • 15 min
Jarní ředkvičková pomazánka

Ingredience

  • 100 g eidamu
  • svazek ředkviček
  • 1 cottage sýr
  • 1 pomazánkové máslo
  • hrst pažitky
  • 1lžíce přísady do jídel Podravka Natur
  • špetka soli

Příprava

  1. Sýr eidam nastrouháme najemno, ředkvičky nakrájíme nadrobno. Pár ředkviček nakrájíme na kolečka, budou nám sloužit jako ozdoba.
  2. V misce spolu smícháme cottage sýr, nastrouhaný sýr, pomazánkové máslo, ředkvičky nadrobno a nasekanou pažitku. Ochutíme Podravkou Natur přísadou do jídel, případně dosolíme.
  3. Podáváme namazané na oblíbené pečivo, ozdobené ředkvičkami nakrájenými na kolečka.