Grilovaná kuřecí prsa

Grilované kuřecí maso potírané olivovým olejem je krásně šťavnaté a na talíři se dokonale hodí k pikantní chuti Ajvaru.

  • 30 min
Grilovaná kuřecí prsa

Ingredience

  • 4 ks kuřecích prsou (4x cca 200 g)
  • 4 lžíce přísady do jídel Podravka Natur Chilli
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 lžíce nakrájené petrželky
  • 2 mladé cibulky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 Podravka Ajvar ostrý

Příprava

  1. Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem a důkladně potřeme marinádou z přísady do jídel Podravka Natur Chilli s trochou olivového oleje.
  2. Takto připravené maso necháme alespoň 30 minut marinovat a poté z obou stran opečeme na grilu nebo grilovací pánvi.
  3. Hotové maso potřeme směsí z petrželky, nakrájené mladé cibulky, olivového oleje a citronové šťávy.
  4. K dosažení dokonalé chuti podáváme s Podravka Ajvarem pikant.

Rada: Díky směsi z olivového oleje, petrželky a citronové šťávy se maso po opečení pěkně uzavře a zůstane tak krásně šťavnaté.